Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام امجدی‌زاده گفت: در پی دپو و تخلیه کل زباله‌های مشهد در حوالی جاده میامی، جمعیت ۲۰ هزار نفری از ساکنین این منطقه از حاشیه شهر مشهد با مشکلات متعدد اجتماعی و زیست محیطی مواجه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام مهدی امجدی‌زاده، امام جمعه بخش رضویه مشهد در گفت‌وگو با صبح توس اظهار کرد: موضوع مهم دارای اولویت برای رسیدگی در حاشیه شهر مشهد این مسائلی است که از شهر کلان مشهد به عنوان آفات و آسیب‌ها به بخش رضویه وارد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نشست‌های مختلف مسئولان امر حاشیه شهر و بخش رضویه را محل آفات شهر اعلام می‌کنند در صورتی که متأسفانه مشهد به عنوان یک کلان شهر آفات، آسیب‌ها و معضلات خودش را در این منطقه تخلیه می‌کند.

امام جمعه بخش رضویه با بیان اینک تخلیه زباله مشهد در محور میامی با آسیب اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و بهداشتی بزرگ همراه است گفت: ۲۰ هزار نفر از ساکنین مردم محور میامی با مشکلات متعددی مواجه هستند و تردد ماشین آلات غول پیکر شهرداری مشهد در محور میامی معضلات جاده ای و ناامنی روانی و عوارض بهداشتی و زیست محیطی ایجاد کرده است.

سرازیری معضلات زیست محیطی و آلودگی مشهد به حاشیه

وی افزود: بخش رضویه شهرستان مشهد با ۷۲ روستا دارای ۸۰ هزار نفر جمعیت است، تقریباً تمام معضلات زیست محیطی و آلودگی شهر مشهد به این بخش سرازیر می‌شود، به عنوان نمونه کل زباله‌های مشهد با تریلی‌های بزرگ در حوالی جاده میامی دپو و تخلیه می‌شود به طوری که در روستاهای نزدیک محل دپوی زباله افرادی دچار بیماری سرطان شدند و علاوه بر آن آلودگی شهرک صنعتی چرم شهر نیز مردم منطقه را دچار آزار و اذیت تنفسی قرار داده است.

حجت‌الاسلام امجدی‌زاده با بیان اینکه در موضوع آلودگی و مدیریت پسماند پروتکل‌های تصفیه‌ای باید بر اساس قانون رعایت شود که متأسفانه هیچکدام از این موارد با توجه به هزینه بالا رعایت نشده است تصریح کرد: ریاست آموزش و پرورش بخش رضویه در نشست رسمی شورا اعلام کرد که دانش‌آموزان محور میامی، دچار افت تحصیلی و سطح هوش شده‌اند و کل مردم جاده میامی به واسطه عوارض آلودگی زباله دچار اثرات سوء شدند و البته همه مسئولان نیز از این موضوعات و آسیب‌ها مطلع هستند.

تدفین اموات مشهد در حاشیه شهر

وی افزود: اموات مشهد در حوزه جغرافیایی بخش رضویه دفن می شوند و قبرستان‌های روستایی نیز مورد استقبال برای تدفین اموات مردم حاشیه شهر از جمله اسماعیل‌آباد، شهرک شهید باهنر و رجایی مشهد قرار گرفته است.

امام جمعه رضویه خاطرنشان کرد: کلیه فاضلاب مشهد نیز در بخش رضویه تخلیه می‌شود و مرکز دپوی فاضلاب مشهد نیز در این حوزه قرار دارد، تمام عوارض بهداشتی مشهد در این منطقه انتقال می یابد لذا صدمات مشهد در این منطقه وجود دارد در حالیکه خدمات مشهد ارائه نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهرداری مشهد تمام پسماند شهر را در این منطقه تخلیه می‌کند ولی برای ارائه خدمات تا امروز همکاری صورت نگرفته افزود: جاده میامی توسط تریلی‌های سنگین شهرداری مورت تخریب قرار گرفته و آلودگی این خودروها برای مردم همین منطقه است لذا از مسئولان تقاضا داریم به این موضوع دارای اولویت رسیدگی سریع داشته باشند.

حجت‌الاسلام مهدی امجدی‌زاده گفت: در حیطه مطالبه‌گری از مسئولان، محرومیت‌های منطقه را دسته‌بندی کردیم و به مواردی از جمله عدم گازرسانی به ۱۸روستای منطقه، عدم آب رسانی به ۹ روستا و نبود انشعاب برق در ۲ روستای رضویه در نزدیکی مشهد ورود پیدا کردیم و پروژه‌های گازرسانی در حال پیشروی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام جاده میامی محور میامی زیست محیطی حاشیه شهر بخش رضویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد