Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام مهدی امجدی‌زاده روز چهارشنبه در جمع طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه تربت‌حیدریه با بیان اینکه دشمن اکنون در عرصه اعتقادی نفوذ کرده و افکار و اذهان را منحرف می‌کند، افزود: اخلاص، مقاومت، اتحاد و ولایت‌پذیری چهار عنصر حماسه فتح خرمشهر بودند و امروز حوزه‌های علمیه به عنوان پرچمدار و پیشقراول باید با مبانی و راهبردهای رهبر معظم انقلاب خرمشهرهای اعتقادی، اقتصادی و فرهنگی را فتح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در تشریح اخلاص به عنوان نخستین عامل فتح خرمشهر گفت: اخلاص در مجاهدان فتح خرمشهر، موجب شد مردم مخلصانه مقاومت و برای رضای خدا ایستادگی کنند.
امام جمعه رضویه افزود: مقاومت هوشمندانه و بصیرت‌مندانه به عنوان دومین عنصر حماسه فتح خرمشهر است که در جریان مقاومت ۲ عامل اصلی وجود دارد که عمده آن ایمان به خدا و تحقق وعده الهی است.

حجت‌الاسلام امجدی‌زاده سومین عامل را اتحاد و انسجام عنوان کرد و گفت: در این حماسه ماندگار همه با هم اعم از قوای مسلح و نیروهای مردمی وفاق داشتند و با یک اتحاد و همدلی توانستند خرمشهر را از چنگال دشمن بعثی آزاد کنند.
عنصر ولایت‌پذیری چهارمین عاملی بود که امام جمعه رضویه به آن اشاره و اظهار کرد: شهری که بیش از ۱۹ ماه در تصرف دشمن بعثی بود، در  یک عملیات ۲۰ روزه به طور معجزه آسا آزاد شد و این بدان خاطر بود که همه نیروها تحت امر ولی‌فقیه زمان حرکت می‌کردند.
در پایان این مراسم از حجت‌الاسلام محمدحسین عثمانی عضو بنیاد ملی نخبگان و برنده جایزه البرز تجلیل شد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها حوزه علميه سالروز فتح خرمشهر تربت حیدریه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه سالروز فتح خرمشهر تربت حیدریه حوزه علميه سالروز فتح خرمشهر تربت حیدریه فتح خرمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۸۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت

امام صادق (علیه السلام) در سال ۱۴۸ قمری به دست عوامل منصور دوانقی مسموم شد و بر اثر آن، به شهادت رسید. درباره روز شهادت امام جعفرصادق علیه‌السلام ۲ روایت ذکر شده است: روایت نخست دلالت دارد که آن حضرت در ۲۵ شوال به شهادت رسید و روایت دوم می‌گوید آن حضرت در نیمه رجب سال ۱۴۸ قمری به شهادت رسید اما نظر مشهور و معروف علمای شیعه روایت نخست است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی -استاد حوزه علمیه- با اشاره به اذیت و آزارهایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند، اظهار کرد: امام را خیلی اذیت کردند، سن‌ ایشان را تا ۷۱ سالگی نوشتند و کمترین نقل از سن ایشان ۶۵ سالگی است، به همین منظور به امام صادق(ع) شیخ الائمه می‌گفتند زیرا سن ایشان زیاد بود.

وی ادامه داد: امام صادق(ع) را چندین بار پشت مرکب دواندند. امام سن‌شان بالا بود اما آن نانجیب رعایت امام را نمی‌کرد. در همین شرایط حضرت چندین بار بر روی زمین نشست و گفت بزارید من‌ نفس بگیرم.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: همانطور که در روضه‌ها شنیدید چندین مرتبه به خانه امام آتش پرتاب کردند که یکبار امام صادق(ع) وقتی به کمک همسایه‌ها آتش را خاموش می‌کرد یک‌ گوشه‌ای نشست و گریه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالی ابراز کرد: همه به سراغ امام آمدند و گفتند آقا دیگر تمام شد و شکر خدا به کسی همه لطمه وارد نشد دیگر گریه نکنید. 

وی افزود: امام فرمودند «گریه من‌ برای این‌چیزا نیست، وقتی که خانه را آتش زدند، با وجود اینکه من و چند تا از همسایه‌ها که مردها بودند، حضور داشتیم بچه‌ها با دیدن این صحنه وحشت می‌کردند و به این طرف و آن طرف می‌رفتند، در حالی که من آرامشان‌ می‌کردم.»

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: امام در ادامه سخن خود یادآور شد که دراین‌ لحظه یاد جدم ‌اباعبدالله(ع) افتادم‌ که‌ عصر عاشورا بچه‌هایش بودند اما هیچ‌ مردی نبود جز امام سجاد(ع) که ایشان داخل خیمه بود و کسی نبود که بچه‌ها را تسلی بدهد، گریه‌ام برای این بود که آن روز بچه‌ها چه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • جبهه مقاومت گنبد آهنین رسانه‌ای دشمن را از بین برد
  • دانشجویان یهودی و مسیحی در حال حمایت از مردم غزه‌اند
  • معلم ستون فقرات دستگاه تعلیم و تربیت است
  • همه جبهه مقاومت به ایران قوی، افتخار می‌کنند